Kultura.Slajder
  17 December 2018 7:49

  „Кралот Жаба и други љубовни приказни“ за почетокот на фестивалот „Сонот на облачето“

  Скопје, 17 декември 2018 (МИА) – Со претставата „Кралот Жаба и други љубовни приказни“ вечерва ќе биде отворено Шесттото издание на…
  Kultura.Slajder
  17 December 2018 7:46

  Изложба во Атина за обновата на Скопје по земјотресот

  Атина, 17 декември 2018 (МИА) – Изложба „Иднината како проект/Доксијадис во Скопје“ ќе биде отворена денеска во музејот Бенаки во Атина.…
  Kultura.Slajder
  16 December 2018 14:10

  Изложба во Атина за обновата на Скопје по земјотресот

  Атина, 16 декември 2018 (МИА) – Куратори од Македонија и Грција, 55 години по скопскиот земјотрес, на изложбата „Иднината како проект/…
  Kultura.Slajder
  16 December 2018 13:21

  Промовирана Монографија за 50 години од возобновувањето на Дебарско-кичевската епархија (1967-2017)

  Охрид, 16 декември 2018 (МИА) – Во катедралната црква „Света Софија“ во Охрид денеска беше промовирана Монографијата за 50-годишнината од…
  Kultura.Slajder
  15 December 2018 19:40

  Изложба на Снежана Лазарова Луна во Градско

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Kultura.Slajder
  15 December 2018 9:09

  Во Велес трета самостојна изложба на уметникот Трајче Чатмов

  Велес, 15 декември 2018 (МИА) – Во ликовниот салон во Велес синоќа беше отворена изложбата „Брутална вистина или Баханалии“ трета…
  Kultura.Slajder
  15 December 2018 8:06

  Добротворен концерт на американска музика во Скопје

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Back to top button
  Close
  Close