Kultura.Slajder
  17 December 2018 8:22

  Ekspozitë në Athinë për rindërtimin e Shkupit pas tërmetit

  Athinë, 17 dhjetor 2018 (MIA) – Ekspozita “Ardhmëria si projekt/Doksiadis në Shkup” do të hapet sot në muzeun Benaki në…
  Kultura.Slajder
  16 December 2018 11:52

  Promovohet libri “Im atë dhe Këlyshët e Titos” të Delvina Kërlukut

  Dibër, 16 dhjetor 2018 (MIA) – Libri “Im atë dhe Këlyshët e Titos” i autores Delvina Kërluku u promovua mbrëmë u…
  Kultura.Slajder
  14 December 2018 14:00

  Memorandum bashkëpunimi ndërmjet Institutit dhe Shtëpisë së Nënës Terezë në Shkup

  Shkup, 14 dhjetor 2018 (MIA) – Në galerinë e Shtëpisë Përkujtimore të Nënë Terezë në Shkup sot u nënshkrua një…
  Kultura.Slajder
  14 December 2018 9:48

  Festivali i Filmit “Xhifoni udhëton në Gostivar”

  There is no excerpt because this is a protected post.
  0_Maqedoni.Portal
  13 December 2018 17:16

  Debat i dytë publik për Propozim-ligjin për për realizim të interesit publik në kulturë

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Kultura.Slajder
  13 December 2018 8:20

  Fillon Festivali Internacional i Filmit „Winter Apricots“

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Kultura.Slajder
  13 December 2018 8:09

  Debat për Propozim-ligjin për realizim të interesit publik në kulturë

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Kultura.Slajder
  12 December 2018 15:59

  Ademi: Këngët e “Bum Fest” do të stimulojnë cilësinë e këngëve shqipe

  There is no excerpt because this is a protected post.
  Kultura.Slajder
  12 December 2018 15:54

  Ademi: Ekspozita etnologjike për bashkësitë etnike në Maqedoni e ndërton respektin ndaj të gjithë popujve

  Shkup, 12 dhjetor 2018 (MIA) – Në Muzeun e Maqedonisë mbrëmë u hap ekspozita “Trashëgimia etnologjike e bashkësive etnike në…
  Back to top button
  Close
  Close