BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Zaev: Politikë ndëshkuese të drejtë dhe proporcionale dhe gjoba më të vogla për 60 për qind

Dënimet për bashkësinë e biznesit prej tani do të jenë të drejta dhe proporcionale, do të ketë shkallë midis kompanive të vogla, të mesme dhe të mëdha. Qëllimi është që të stimulohen barazia dhe respektimi i ligjeve. Shtylla e politikës ndëshkuese do të jetë parandalimi, vërejtje para dënimit. Shërbimet inspektuese përmes qasjes edukative dhe bashkëpunimit do të bëjnë kontroll detajues dhe të drejtë, porositi sot kryeministri Zoran Zaev para promovimit të 100 kompanive më të mira anëtare të Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore (OEMVP).

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close