Fotoservis

Xhaferi-Galovej

Kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi dhe ambasadorja britanike në Maqedoni Rejçell Galovej do të kenë fjalim me rastin e 25 vjetorit të marrëdhënieve diplomatike, pas çka do të nënshkruhet Memorandum për bashkëpunim me të cilin Fondacioni për Demokraci Uestminster do të sigurojë ndihmë nga Mbretëria e Bashkuar për Kuvendin.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close