Partitë politikeTekste origjinale

Urim i PDSH-së me rastin e formimit të ushtrisë së Republikës së Kosovës

Sot me formimin e ushtrisë së Republikës së Kosovës u dha një mirënjohje për popullin e Kosovës dhe për të gjithë ata që sakrifikuan jetën e tyre që Kosova sot të gëzojë ushtrinë e saj.

Shkup, 14 dhjetor 2018

Sot me formimin e ushtrisë së Republikës së Kosovës u dha një mirënjohje për popullin e Kosovës dhe për të gjithë ata që sakrifikuan jetën e tyre që Kosova sot të gëzojë ushtrinë e saj.

Kosova sot është një hap më afër NATO-s, që forcon sigurinë dhe stabilitetin rajonal. Urime Kosovë!

Kryetar i Partisë Demokratike Shqiptare – Menduh Thaçi 

______________________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close