Parashkimi i motitSektori civil

Temperatura e mëngjesit nën zeron, përveç në Gjevgjeli dhe Dojran

Në Maqedoni sot në mëngjes moti i ftohtë dhe i kthjelltë me temperatura të cilat janë ulur nën 11 gradë. Më ftohtë ka qenë në Lazaropole, ndërsa më ngrohtë në Gjevgjeli dhe Dojran.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close