0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталMakedonija.SlajderПолитикаТема

Потрошувачите не си ги знаат правата, трговците им ги премолчуваат, а инспекциите се слабо екипирани

Облеката, обувките и секој друг производ што нема гаранција, а покаже каква било недоследност, всушност може да се рекламира, замени или врати во период од најмалку шест месеци, но само ако не е користен и ако амбалажата и фискалната сметка се зачувани.

Back to top button
Close
Close