0_Спорт.ПорталОстанато

Свиндал со седма победа во Вал Гардена

Втор, на 5 стотинки од секундата, денес заврши претставникот на домаќините Кристоф Инерхофер. Уште еден Норвежанец влезе во првите три - Кетил Јансруд, на 27 стотинки зад неговиот сонародник.

Back to top button
Close
Close