0_Web_АктуелноДописници МакедонијаСторија

Гостиварецот Мики дизајнира автомобили на иднината

Љубовта и страста кон автомобилите што започнале во детството прераснале во предизвик да се успее во автомобилската индустрија. На почеток тоа било запознавање со тридимензионална визуализација. По десет години истражувања и „висење“ пред компјутер и голем ентузијазам, еден млад гостиварец доби потврда и подотворена голема врата за влез во светот на автомобилизмот.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close