BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomi

Shteti do të mbështesë biznese inovative me rritje të shpejtë

 Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska dhe drejtori i Fondit për inovacione dhe zhvillim teknologjik Jovan Despotovski sot, si pjesë e Panarit për karrierë, para të rinjve në Manastir e prezantuan masën e re nga Plani operativ për punësim që ka të bëjë me bizneset inovative me rritje të shpejtë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close