0_MIA Investigon.PortalE përzgjedhur

Rreziqet më të mëdha për ekonominë botërore në vitin 2019

Rreziqet më të mëdha botërore në vitin 2019 konsiderohen luftërat tregtare, Brekziti dhe gjendja me çmiemt e naftës.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close