0_Web_Актуелно0_Македонија.ПорталАнализаГраѓански сектор

Пешачење за здрав и подолг живот 

Пешачењето е наједноставна физичка активност, но придобивките од одењето честопати знаеме да ги потцениме.  Наместо еден час дневно да поминете пред компјутер, на мобилен телефон или гледајќи телевизија, тоа време искористете го за пешачење, бидејќи на тој начин ќе го намалите ризикот од појава на некои болести, значително ќе ги зајакнете коските и ќе ја подобрите циркулацијата.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close