0_Maqedoni.PortalKorrespondentë Maqedoni

Përmes njohjes dhe shoqërimit, të rinjtë nga Struga i tejkalojnë paragjykimet ndëretnike

Tejkalimi i mosmarrëveshjeve ndëretnike mes të rinjve përmes njohjes dhe shoqërimit të tyre ishte qëllimi i punëtorisë së sotme "Të krijojmë botë më të drejtë", që realizohet në kuadër të projektit "Përforcohu, përmirësoje bashkësinë tënde", të mbështetur nga USAID dhe e zbaton shoqata Agjencia lokale për zhvillim - Strugë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close