Kultura.SlajderДописници МакедонијаКултураКултура.ПорталСторија

Онтолошкото-императив на уметникот Страхил Петровски

Себепронаоѓањето, потрагата по исконското, искреното се забележува од фотографиите, од перформансите, инсталациите, различните медиуми преку кои се презентира кумановскиот уметник Страхил Петровски.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close