0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MaqedoniLajme nga komunat

Ngricat dhe bora sfidë për shoferët dhe këmbësorët – projekt i ri parandalues i SPB Tetovë

Sektori për punë të brendshme Tetovë filloi me realizimin praktik të projektit parandalues "Ngricat dhe bora - sfidë për shoferët dhe këmbësorët" informoi zëdhënësi i SPB Tetovë, Marjan Josifovski. Aktivitetet sipas programit të planifikuar do të zgjasin deri më 15 mars të vitit të ardhshëm. Bartësi i projektit është Sektori për parandalim në bashkë[punim me stacionin policor për siguri në komunikacionin rrugor Tetovë dhe stacionin policor Gostivar.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close