0_Web_Насловна-слајдерГраѓански секторТема

Нè очекува зима со просечни температури и врнежи, не се исклучуваат и непогоди

Просечни температури и врнежи со мало надминување на просекот нè очекуваат во претстојната зима 2018/2019 година. Метеоролозите очекуваат поголема количина врнежи до 25 отсто над просекот во источните делови од земјата.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close