ОТС

Над МИЛИОН денари од НовоЛото7/34 во Битола

97 коло на НовоЛото 7/34 во 2018 година донесе добивка 6+1 вредна 1.187.037 денари.

Број на објава:595/12/18
Датум: 06.12.2018
Нарачател:Државна Лотарија на Македонија
Телефон:+38925511991
Клучни зборови:Ново Лото 7/34 

 

 

 Добитната комбинација е уплатена во Битола, во продажното место ДИМПО , кое се наоѓа во Градското реонско шеталиште, а уплатени се 3 комбинации на НовоЛото 7/34. Димпо е едно од најпосетуваните места од лото играчите во Битола, а Битола пак до сега се покажа како еден од најсреќните НовоЛото 7/34 градови. Во Битола покрај бројните помали добивки во НовоЛото 7/34, до сега се уплатени и четири седумки , а ова е и деветта добивка 6+1 уплатена во Битола.

Но, ова 97 коло донесе и добивка ЏОКЕР со 5 погодоци , овој пат во Охрид, во среќното место Владија 2011, кое е луцирано на Ул. Туристичка во Охрид. Добитникот уплатил 5 Џокер броеви од кои едниот го донесе до добивка од 5 погодоци , вредна 101.556 денари.

И двајцата добитници од 97 коло беа блиску до главните добивки во НовоЛото 7/34 и дополнителната игра ЏОКЕР. Веќе во наредното 98 коло (сабота -08.12.2018) фондот за Седумка во НовоЛото7/34 изнесува над 10 МИЛИОНИ ДЕНАРИ, а главната добивка со 6 погодоци во играта ЏОКЕР е над 3 МИЛИОНИ ДЕНАРИ.

Добивките ве очекуваат , на вас е само да ги одиграте и уплатите вашите среќни броеви, а секако не заборавајте да уплатите и ЏОКЕР број.

 

ДРЖАВНА ЛОТАРИЈА НА МАКЕДОНИЈА

ЗА ДОБРО !

 

 

МИА – ОТС Комерцијални соопштенија 

Напомена: Оригинален текст. За содржината е одговорен нарачателот.

Таг
Back to top button
Close
Close