0_Magazinë.PortalShëndeti

Miliarda njerëz në rrezik që ta humbin dëgjimin për shkak të muzikës së zëshme

Adoleshentët dëshirojnë të dëgjojnë muzikë të zëshme dhe për shkak të kësaj rreth një miliardë njerëz janë në rrezik që ta humbin dëgjimin, paralajmëroi Organizata Botërore e Shëndetësisë.

Back to top button
Close
Close