MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA FLESH

Shkup – Hristijan Mickovski duhet të inkurajohet dhe të thotë qëndrim të qartë, pse është kundër BE-së dhe NATO-së. Kështu qëndron në kumtesën e LSDM-së, të cilët kërkojnë që Mickovski të tregojë se cila është alternativa për anëtarësim në aleancat më të fuqishme BE dhe NATO, që të mund të marrë pjesë në duel televiziv.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close