0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikëSektori civilTemë

MIA dhe agjencitë e lajmeve nga Evropa kundër “Lajmeve të rrejshme”/ “Fake News”/ në media

Agjencia Informative e Maqedonisë – MIA është përfshirë në mobilizimin e përbashkët të agjencive të lajmeve nga Evropa kundër lajmeve të rrejshme në media, në opinion të njohura si “Fake News”. Në Konferencën ndërkombëtare në Tiranë, organizatore e së cilës ishte Agjencia Telegrafike Shqiptare – ATA, qëndrimet e MIA-s u prezantuan publikisht dhe janë pjesë përbërëse e strategjisë që e përgatisin agjencitë e lajmeve nga Evropa për t’u përballur me “Fake News”.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close