Fotoservis

Marrëveshje për VBIF

Nënshkrimi i Marrëveshjes për VBIF për projektin “Ndërtimi i aksit rrugor të ri dhe rikonstruksion të vjetrit Bellakovcë-Kriva Pallankë – pjesa jugore e hekurudhës në Korridorin 8, faza 2.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close