0_Maqedoni.Portal0_Web_Aktuale0_Web_Përzgjedhja e redaktoritMakedonija.SlajderPolitikëVideo deklaratë

Maqedonisë i duhet decentralizim për stabilitet financiar të komunave

Maqedonisë i duhet decentralizim që do ta pasqyrojë komunat financiarisht të qëndrueshme. Me këtë, në këto momente nuk mund të krenohemi. Duhet t'i rishqyrtojmë qëndrimet aktuale të pushtetit lokal, kompetencat që i kemi, mjetet që i marrim për realizim dhe seriozisht t'i konfirmojmë hapat e ardhshëm, thanë kryetarët e komunave në konferencën e sotme kombëtare në Shkup në të cilën morën pjesë kryeministrit Zoran Zaev, pothuajse të gjithë ministrat në Qeveri, ambasadorë dhe përfaqësues të lartë të organizatave ndërkombëtare dhe përfaqësues të BNJVL-së.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close