BallkanBallkan.Portal

Limaj në procesin e negociatave paralajmëron kërkim nga Serbia dëmshpërblim nga lufta

Nënkryetari i Qeverisë së Kosovës dhe një nga dy shefat e ekipit të sapozgjedhur të Prishtinës për vazhdimin e dialogut me Beogradin, Fatmir Limaj, deklaroi se kërkimi i dëmshpërblimit nga lufta do të jetë një nga 15 temat për përfundimin e këtij procesi.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close