Kalendari astronimik

Kalendari astronomik

Sot është e hënë, 17 dhjetor 2018, dita e 351-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 14 ditë.

Shkup, 17 dhjetor 2018 (MIA) – Sot është e hënë, 17 dhjetor 2018, dita e 351-të e vitit. Deri në fund të vitit mbeten edhe 14 ditë.

Dielli në Shkup do të lind në orën 6 e 55 minuta, ndërsa do të perëndojë në orën 16 e 3 minuta.

Dita zgjat 9 orë e 8 minuta.

Hëna, do të lindë në orën 12 e 56 minuta dhe nuk do të perëndojë 42 minuta pas mesnate.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close