BiznesBotëBotë.PortalShkencë dhe teknologji

Japonia do të ndalojë furnizime qeveritare të telefonave kinezë “Huavei” dhe “ZTE”

Japonia planifikon t'i ndalojë furnizimet qeveritare të pajisjeve nga kompanitë kineze "Huavei" dhe "ZTE Korp", për ta rritur mbrojtjen e vet nga rrjedhjet e informacioneve të besueshme dhe kiber sulmeve.

Back to top button
Close
Close