Kultura.SlajderГраѓански секторКултураКултура.Портал

Изложба на фотографии од трансродови девојки од Македонија

Во организација на Коалицијата МАРГИНИ вечер ќе биде отворена изложбата на фотографии „Девојките од Скопје“ на фотографката Лепа Георгиевска. Ова е прва изложба на фотографии од неколку трансродови девојки од Македонија. 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close