0_Македонија.ПорталBiznis.SlajderИнтервјуПолитика

Миле Димитровски, претседател на Комората на овластени архитекти и инженери

Одливот на инженерскиот кадар, признавањето на овластувањата на инженерите,  најавената нова регулатива во градежништвото, урбанизмот и просторното уредување, решенијата за намалување на загадувањето, се темите на кои разговаравме со  Миле Димитровски, претседател на Комората на овластени архитекти и и инженери. 

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close