BallkanBallkan.PortalKorrespondentë Botë

Festim shtetëror me rastin e formimit të Ushtrisë së Kosovës

 Pas miratimit të sotëm në Kuvendin e Kosovës të ligjeve me të cilat Forcat e deritanishme të Sigurimit të Kosovës (FSK) praktikisht transformohen në Ushtri të Kosovës, në kazermën e FSK-së "Adem Jashari" sonte u mbajt ceremoni në organizim të FSK-së dhe Qeverisë së Kosovës, raporton korrespondenti i MIA-s nga Prishtina.

Back to top button
Close
Close