0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeAnalizëSektori civil

Ecje për jetë të shëndetshme dhe më të gjatë

Ecja është aktiviteti më i thjeshtë fizik, por shpesh dimë që t’i nënçmojmë përfitimet nga ecja. Në vend se një orë në ditë të kaloni para kompjuterit, në celular ose duke parë televizion, këtë kohë shfrytëzojeni për të ecur, meqë në këtë mënyrë do ta ulni rrezikun nga paraqitja e disa sëmundjeve, do t’i forconi dukshëm eshtrat dhe do ta përmirësoni qarkullimin e gjakut.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close