0_Magazinë.PortalBotëKuriozitete

EBA kanë pasaportë më të fuqishme në botë

Japonia dhe Singapori tashmë nuk kanë pasaportë më të fuqishme në botë. Sipas faqes së internetit The Passport Index,  në majë të listës ndodhet pasaporta e Emirateve të Bashkuara Arabe.

Back to top button
Close
Close