BiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiTemë

Doganat kosovare ndaj Serbisë një mundësi për eksport më të madh të prodhimeve bujqësore të Maqedonisë

Vendosja e taksave prej 100 për qind nga ana e Kosovës ndaj Serbisë dhe BeH-së nuk pritet të shkaktojë efekte më të rëndësishme negative dhe prishje të ekonomisë së Maqedonisë. Madje, siç vlerëson Oda ekonomike e Maqedonisë, është e mundur që prodhimet tona bujqësore të cilat tani më janë në tregun e Kosovës të jenë më të përfaqësuara.

Back to top button
Close
Close