0_Maqedoni.PortalPolitikë

Debat “Mundësi dhe sfida për sigurimin e politikave për vende të shëndetshme pune”

Debat publik me temë  "Mundësi dhe sfida për sigurimin e politikave për vende të shëndetshme pune" do të mbahet në Shkup në organizim të Qendrës për demokraci ekologjike Florozon dhe Shoqatës së Maqedonisë për mbrojtje gjatë punës.

Shkup, 17 dhjetor 2018 (MIA) – Debat publik me temë  “Mundësi dhe sfida për sigurimin e politikave për vende të shëndetshme pune” do të mbahet në Shkup në organizim të Qendrës për demokraci ekologjike Florozon dhe Shoqatës së Maqedonisë për mbrojtje gjatë punës.

Qëllimi i debatit është që të përballen hendeqet legjislative dhe mungesa e standardeve të përcaktuara ligjore për mbrojtjen e punëtorëve në qiell të hapur, të cilët punojnë në rrethim të rrezikuar, ndotje ekstreme dhe në kushte të temperaturave ekstreme  të ftohta dhe të larta.

Debati organizohet në kuadër të projektit “Rritje e kapaciteteve dhe përforcimit të rolit të organizatave rajonale civile për përmirësimin e kushteve të punës dhe dialogut me institucionet shtetërore” të financuar nga BE-ja. mb/

Таг
Back to top button
Close
Close