0_Magazinë.PortalAutomobilizëm

Austria dëshiron të vendosë taksi fluturake pa pilot

Pas kufizimeve provuese të shpejtësisë në autostrada prej 140 kilometrave në orë, ministri austriak i Infrastrukturës dhe Komunikacionit, Norbert Hofer ka për qëllim që vitin e ardhshëm të vendosë taksi fluturake pa pilotë, do të thotë, drone për transport të udhëtarëve.

Back to top button
Close
Close