АнализаДописници Македонија

Колку и дали се функционални психолозите во македонското општество

Мали, возрасни, образовани или не, сите имаме проблеми. Прашањето е дали ги решаваме. Последниве години сѐ повеќе луѓе не се плашат да побараат совет од психолог, да ги решат семејниот или животните проблеми.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close