0_Maqedoni.PortalAnalizëBiznesBiznis.SlajderEkonomi

Prodhimi i mishit të lirë vjen duke u rritur, në shënjestër shëndeti dhe resurset  

Prodhimtaria e një kilogrami mish lope e ndot ambientin  jetësor njësoj si të kishit lëvizur me automobil  250 kilometra, shpenzon 15.500 litra ujë dhe harxhon sasi të energjisë elektrike sa një llambë 100 vatë e cila mbahet e ndezur për 20 ditë.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close