БизнисДописници МакедонијаЕкономија

Петстотини лозари побаруваат 850.000 евра за грозје предадено во 2015 година

Петстотини лозари побаруваат 850.000 евра за грозје предадено во 2015 година. Со оглед дека винаријата во Кавадарци која своевремено беше отворена со германски капитал отиде во стечај, утре дел од лозарите ќе заминат за Гостивар, за да присуствуваат на судското рочиште, беше одлучено на денешниот координативен состанок.

Back to top button
Close
Close