0_Македонија.ПорталДописници МакедонијаРепортажа

Моноспитовското Блато чека пари да преживее

Само патоказот поставен во центарот на селото Моноспитово може да им го покаже патот на намерниците кон последното мочуриште во Македонија, Моноспитовското Блато.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close