ОТС

Месец на виното во ресторанот Електра Гарден

Број на објава:592/11/18
Датум:05.11.2018 
Нарачател:Ресторан Електра Гарден
Телефон:+389 44 337352
Клучни зборови:Ресторан Електра Гарден

 

 

 

Есента секогаш е посебно убава, токму заради настаните кои ги носи. Еден од очекуваните настани е Месецот на виното во ресторанот Електра Гарден – Winter Lodge  кој нуди незаменлива комбинација на комфорт, топлина, одлична услуга и храна.

Одлично место за пријателско кафе, состанок, како и за викенди со Вашето семејство и пријатели, далеку од градскиот метеж.

Неодамна се отвори новата сезона на зимскиот дел од овој прекрасен комплекс во Бревеница, Тетово. Покрај многубројните нешта, нуди и детско катче за забавни игри и активности.

Секој викенд има различна музичка програма, гостите уживаат во храната, амбиентот и услугата која е на врвно ниво. Како одлично дополнување е Месецот на виното, период кога може да се дегустираат сортни вина од повеќе винарии, по промотивни цени во текот на цел месец ноември.

 

МИА – ОТС Комерцијални соопштенија 

Напомена: Оригинален текст. За содржината е одговорен нарачателот.

Таг
Back to top button
Close
Close