0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.PortalPolitikëReportazhVideoVideo deklaratë

Jeta ushtarake në Afganistan: Pesëdhjetë pjesëtarë të ARM-së në kontribut për paqe

Në më shumë se pesë mijë kilometra largësi  nga vendi i tyre, 49 pjesëtarë  të forcave ushtarake të Maqedonisë krah për krahë  me ushtarët e vendeve-anëtare të NATO-s, por edhe me vendet tjera partnere  kujdesen për këshillim, trajnim dhe asistim të forcave të sigurisë afgane në suaza të misionit të NATO-s "Përkrahje Vendimtare". Maqedonia  në Misionin e NATO-s u përfshi nga vetë fillimi i saj, më 1 janar të vitit 2015, ndërsa paraprakisht ka marrë pjesë edhe në misionin ISAF.

Back to top button
Close
Close