0_Maqedoni.Portal0_MIA Investigon.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderPolitikëReportazh

Gjashtë muaj jetë nën rregullat e ashpra të bazave ushtarake

 Në diçka më pak se dy mijë kilometra  mbi lartësinë detare në luginën e ngushtë mes vargut malor Hindukush gjendet Kabuli. Konsiderohet si një nga kryeqytetet më të larta në botë. MIA kishte mundësi  të qëndrojë në bazën e aeroportit Hamid Karazi në Kabul, ku është vendosur Komanda për trajnim, këshillim dhe asistencë - Qytet Kryesor (KOSA-GG).

Back to top button
Close
Close