Analizë

Fëmijët, më të rrezikuarit nga katastrofat dhe luftërat

20 Nëntori - Dita Botërore e të Drejtave të Fëmijëve, inicuar nga OKB. Raporti Botëror i Rrezikut për vitin 2018 iu kushtohet fëmijëve. Ata vuajnë më së shumti nga katastrofat natyrore, luftërat apo konfliktet.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close
Close