VIDEO

  16 December 2018 20:50

  Rashkovski i vizitoi shtetasit e lënduar të Maqedonisë, Filipçe është nisur në rrugë

  14 December 2018 16:44

  Incident ekologjik në Ohër, lumi Grashnica është ngjyrosur me ngjyrë vjollcë

  14 December 2018 14:05

  Zaevi pret pajtim dhe mbështetje për ndryshimet kushtetuese

  14 December 2018 11:46

  Maqedonisë i duhet decentralizim për stabilitet financiar të komunave

  13 December 2018 14:35

  Boshnjakovski: Marrëveshja e Prespës do të ratifikohet në Maqedoni dhe në Greqi

  13 December 2018 13:54

  Analizë: Investimi i shtetit tek fëmijët jep rezultate, duhet shpenzim i mençur i mjeteve

  13 December 2018 13:13

  Zaev: Politikë ndëshkuese të drejtë dhe proporcionale dhe gjoba më të vogla për 60 për qind

  12 December 2018 17:47

  Gruevski është kapur nga kamerat në Budapest, i ka shmangur pyetjet e gazetarëve

  12 December 2018 15:00

  Për luftë më efikase kundër korrupsionit, nevojitet përforcim i institucioneve dhe zbatim i ligjeve

  12 December 2018 14:52

  Admirali Fogo: NATO-ja në një të ardhme të afërt do të dëshirojë mirëseardhje Maqedonisë

  Qeveria e RM-së
  Kuvendi i RM-së
  Presidenti i RM-së
  Ministria për Shoqëri Inf. dhe Admin.
  Back to top button
  Close
  Close